Skip to content

Call for Intern Programs & Communication

Details

Article

Are you committed to an inclusive society? Are you a handy organizer and a strong writer with (social) media skills? Then please apply now for an internship at Humanity in Action The Netherlands!
Humanity in Action The Netherlands informs, connects, and inspires young people to engage in dialogue and take action for human rights, democracy, and inclusivity.
We offer an internship position PROGRAMS & COMMUNICATION from September 2019 for a period of 5 months (min. 24 hours per week – max. 32 hours).
Please read the requirements below (in Dutch) for more information about this call or send an email to our Program Manager Raissa Biekman at r.biekman@humanityinaction.org.

Stage Oproep
Maak jij je hard voor een inclusieve samenleving? Ben jij een handige organisator en goede schrijver met (social) media skills? Solliciteer dan nu op een stageplaats bij Humanity in Action Nederland!

Humanity in Action Nederland onderwijst, inspireert en verbindt scholieren, studenten en jonge professionals op het gebied van mensenrechten, democratie en een inclusieve samenleving.

Wij bieden een stageplaats aan voor een STAGIAIR(E) PROGRAMMA’S & COMMUNICATIE vanaf september 2019 voor een periode van 5 maanden (min. 24 u per week – max. 32 uur).

Wie zoeken we?
Wij zoeken een ondernemende student (WO/HBO) of net afgestudeerde die met veel enthousiasme ons kantoor in Amsterdam komt versterken. Wij zijn op zoek naar een handige organisator en schrijver met social (media) skills en interesse in – en ervaring met – de thema’s waar wij op werken. Sterke spreek- en schrijfvaardigheid (zowel in het Nederlands als in het Engels) zijn hierbij van belang. Het helpt als je bezit over uitstekende sociale, organisatorische en administratieve vaardigheden en verantwoordelijkheidsgevoel. Wij verwachten dat je accuraat en zorgvuldig werkt en dat je goed in staat bent je op eigen initiatief en zelfstandig in te zetten voor zeer afwisselende werkzaamheden.

Je verantwoordelijkheden
Je ondersteunt de programma manager in de voorbereiding en organisatie van de programma’s en de publieksevenementen.
Je neemt het voortouw in het (her)schrijven van teksten op onze website en het versterken van onze communicatiesystemen. Je assisteert het Humanity in Action Nederland kantoor bij community building op social media. Daarnaast spring je bij ter ondersteuning van de algemene werkzaamheden op kantoor.

Wat wij je bieden
Bij Humanity in Action Nederland sporen wij je aan proactief te werk te gaan. Je krijgt als stagiair(e) veel eigen verantwoordelijkheid en daarmee de ruimte te groeien en veel te leren. Wij bieden een bescheiden maandelijkse vergoeding en een zeer leerzame stage-ervaring in het hart van Amsterdam!

Sollicitaties kunnen t/m 13 september 2019 worden gericht aan r.biekman@humanityinaction.org t.a.v. Raissa Biekman. Graag ontvangen wij je motivatie (maximaal 1 A4) en CV o.v.v. ‘Sollicitatie Stage Programma’s en Communicatie’.