Skip to content

BLIV VORES NYE PRAKTIKANT

Details

Article

Menneskerettigheder på programmet

Humanity in Action søger to studiepraktikanter på ca. 25-37 timer ugentligt til forårets kerneaktivitet: det årlige Sommerakademi (Copenhagen Fellowship). Praktikperioden løber fra d. 1. februar 2022 – 30. juni 2022 (eller efter aftale).

Som studiepraktikant hos Humanity in Action Danmark bliver du en del af team, der uddanner danske og udenlandske studerende i at omsætte viden til handling. Sammen sætter vi menneskerettighederne højest på dagsordenen.  

Vi søger to praktikanter, der vil være med til at forme Humanity in Actions årlige Sommerakademi, der samler universitetsstuderende fra USA og Europa til et månedlangt program om menneskerettigheder, demokrati og aktivt medborgerskab.

Rukiatu Sheriff
Vores skønne programassistent Rukiatu på Sommerakademiet 2020

Primære opgaver:

 • Være med til at udarbejde Sommerakademiets temaer
 • Være med til at udvikle et mangfoldigt, interdisciplinært og aktuelt program og læringsrum
 • Være med til at udpege politiske, kulturelle og historiske samfundsproblematikker samt identificere aktører og organisationer, der kan bidrage med ny viden og skabe debat
 • Tage kontakt til og være i dialog med oplægsholdere og samarbejdspartnere samt koordinere programmets skema
 • Assistere i forbindelse med den praktiske planlægning af Sommerakademiet
 • Arrangere en eller flere talks om menneskerettigheder i praksis
 • Facilitere selve programmet, herunder diverse praktiske opgaver og præsentation af talere

Udover de primære opgaver, der knytter sig til Sommerakademiet, ser vi gerne, at du som praktikant er frisk på at tage del i organisationens daglige drift, herunder ekstern kommunikation og administration.

Sommerakademiet 2022 sætter fokus på Rigsfællesskabet og Menneskerettigheder og dykker ned i emner såsom klimaforandringer, geopolitik, kolonihistorie og oprindelige folks rettigheder. Gennem workshops, diskussioner, oplæg og ekskursioner, skaber vi et udfordrende læringsrum og et vibrerende fællesskab, hvor meninger bliver udfordret, og hvor viden bliver omsat til handling.  

Vi forventer:

 • At du interesserer dig for menneskerettigheder og aktuelle samfundsproblematikker
 • At du kan arbejde tematisk, fagligt og projektorienteret
 • At du arbejder selvstændigt og struktureret
 • At du er initiativrig
 • At du er indskrevet på en relevant universitetsuddannelse

Som praktikant i Humanity in Action kommer du til at arbejde tæt sammen med Humanity in Actions lille sekretariat og dygtige bestyrelse, hvor vi tror på medejerskab, sparring og ansvar. Du kan forvente dig et venligt og støttende arbejdsmiljø, hvor der er plads til at tænke stort.

Send din ansøgning til denmark@humanityinaction.org senest den 1. november 2022. Vedhæft ansøgning, CV, samt eventuelle anbefalinger. Hvis den rette kandidat kontakter os forbeholder vi os retten til at ansætte før deadline.

Hvis du har spørgsmål, eller gerne vil høre mere om praktikken, er du velkommen til at skrive til denmark@humanityinaction.org

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Humanity in Action ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen – uanset etnisk tilhørsforhold, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.